Verkkoyhteisö

Suomen nuoret lesket ry ylläpitää nuoretlesket.fi verkkoyhteisöä. Sivuilla leskillä on mahdollisuus lukea ja kommentoida toisten leskien tarinoita ja ajatuksia sekä kirjoittaa omia.

Verkkoyhteisössä on:

Foorumi eli keskustelualueet, joille voit lähettää viestejä muiden käyttäjien luettaviksi. Pääset myös lukemaan muiden käyttäjien lähettämiä viestejä ja vastaamaan niihin. Keskustelualueilla on mahdollista keskustella niin leskeyteen liittyvistä kuin aivan muistakin asioista. Foorumeille kirjoitetut viestit säilyvät ja niitä voi palata lukemaan pitkien aikojen päästäkin. Tällöin viestit osaltaan siirtävät tietoa ja tuntoja myös uusille leskeytyneille.

Chat eli reaaliaikainen keskustelu, jossa voit kirjoitella paikalla olevien rekisteröityneiden käyttäjien kanssa. Chatissa voi jakaa tuntojaan, kysellä kuulumisia tai vain kuluttaa aikaansa muiden leskien kanssa.

Lisäksi verkkoyhteisön jäsenet ovat  koonneet sivustolle tietoa ja kokemuksia leskeyteen, suruun, lapsen suruun ja oikeudellisten velvoitteiden hoitamiseen liittyen.

Keskustelualueet (Foorumi ja Chat) ovat tarkoitettu vain leskille ja niille pääsy vaatii rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä verkkoyhteisöön täyttämällä kaavakkeeseen tietosi (sinisellä tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia) ja napsauttamalla ”Lähetä rekisteröinti” -painiketta. Saat sähköpostiisi viestin: ”Actiavate your account…” Rekisteröintisi siirtyy nyt odottamaan hyväksymistä, joka kestää ajankohdasta riippuen 1-4 päivää. Tänä aikana et vielä pääse kirjautumaan sisälle verkkoyhteisöön (vaikka saamasi sähköpostiviesti antaa ymmärtää, että tilisi olisi jo aktivoitu).

Rekisteröitymiset hyväksyy Suomen nuoret lesket ry:n työntekijä. Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin:”Käyttäjätunnuspyyntö hyväksytty” Tämän viestin jälkeen pääset kirjautumaan verkkoyhteisöön viestissä saamallasi uudella salasanalla ja antamallasi käyttäjätunnuksella.

Voit vaihtaa salasanan haluamaksesi verkkoyhteisössä. Kirjautuaksesi sivuille kirjoita Kirjautuminen-laatikkoon ”Käyttäjätunnus” ja ”Salasana” ja napsauta ”Kirjaudu”-painiketta. Jos laitat valintamerkin kohtaan ”Muista minut”, kirjaudut sivuille automaattisesti avatessasi ne siltä koneelta, jolta kirjautuessasi olet valinnan tehnyt.Rekisteröityminen on ilmaista.

Rekisteröityneenä käyttäjänä sinulla on myös mahdollisuus nähdä, keitä muita rekisteröityneitä käyttäjiä sivustolla on paikalla sekä katsella muiden rekisteröityneiden käyttäjien profiileja ja lähettää heille yksityisviestejä.

Rekisteriselosteessa voit tarkemmin tutustua tietojen tallentamista ja säilyttämistä koskeviin asioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *